brend

Аналітика


Інститут проектування «Комфортбуд» провів аналітичне дослідження об'ємів первинного ринку житла в обласних центрах України за 3 квартал 2015 р.  


Рейтинг міст, складений за об'ємом котеджнoго будівництва, станом на липень 2015 р.


Інститут проектування «Комфортбуд» провів аналітичне дослідження об'ємів будівництва комерційної нерухомості (бізнес центрів, торгових центрів та об’єктів змішаного призначення) в обласних центрах України станом на 1 червня 2015 року.


Інститут проектування «Комфортбуд» провів аналітичне дослідження об'ємів будівництва житла в обласних центрах України за 1 квартал 2015 р.   


Найбільше за 2014 р. було введено в експлуатацію житла в м. Київ - більше 1400 тис. м.кв.


Средняя стоимость аренды 1-комнатной квартиры в столице по состоянию на март 2015 г. составляет  310 дол./мес., 2-комнатной - 422 дол./мес.


Основою для формування рейтингу стала сукупна площа об’єктів у м. Львів, будівництво яких розпочалося в 2013 році та тривало протягом року та на яких дана компанія виступала в ролі проектувальника.


В 2014 году отели всех категорий ощутили снижение туристической и бизнес-активности, что негативно отразилось на показателях их операционной деятельности.

Основою для формування рейтингу стала сукупна площа об’єктів у м. Львів, будівництво яких розпочалося в 2014 році та тривало протягом року.


Інститут проектування «Комфортбуд» провів дослідження ринку первинної нерухомості Львова за 2014 рік.