brend

Індустріальні парки у Львівській області збудують у містах Львів, Новий Розділ, Кам'янка-Бузька та Яворів. Про це під час засідання колегії Львівської ОДА розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА Василь Лозинський.

«Ми вже маємо у Львові зареєстрований і внесений у державний реєстр індустріальних парків «Рясне-2». Також готуємо до подачі в реєстр ще 2 індустріальні парки – це парк у Яворівському районі та у місті Новий Розділ», - завив Лозинський.

Ще один парк має з’явитися у Кам’янці-Бузькій. «Там вже є великий інвестор – це компанія ДТЕК. Будівництво парку «Кам’янка-Бузька» підтримує і керівництво міської ради. Спеціалізація цього парку – сільськогосподарське машинобудування, деревообробка та промисловість будівельних матеріалів», - пояснив Лозинський.

Спеціалізацією парку «Яворів», за словами Василя Лозинського, мають стати логістичні послуги та виробництво продукції на основі давальницької сировини для експорту в ЄС. Спеціалізацією індустріального парку «Новий розділ» стане виробництво екопродуктів та екоматеріалів. У парку «Рясне-2» мають намір розміщувати підприємства з обробки деревини, автомобілебудування, видавничої справи і транспортної логістики. Цей парк єдиний, що вже має керуючу компанію – голландську «CTP».

За словами начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Ольги Сивак, «CTP» зараз займається пошуком компаній, які б погодилися перенести своє виробництво до Львова. «Ми ж підводимо електрику, газ і готуємо технічну документацію. Із вересня інвестор відкриє у Львові повноцінний офіс, набере тут команду і з осені робота буде рухатися більш активно», - розповіла Ольга Сивак.


zaxid.net

 

поділитись:

 

 

Інші новини даної теми

На Сокальщині планують розпочати виробництво комплектуючих деталей для автомобілів

На месте запорожского Ленина может появиться торговый центр

Рынок торговой недвижимости в Одессе нуждается в инвестировании

Офисная недвижимость: Киев VS Европа

«Лукьяновка» – первый ТРЦ Украины, в комплекс которого войдут памятники архитектуры