brend

Львів привабливе місто не лише для туризму, але й для постійного місця проживання. Місто активно розбудовується. З’являється все більше будівельних майданчиків. Одним з таких є новий житловий комплекс «AUroom» на вулиці Яцкова, 13.

Ми вирішили дізнатись, що це за комплекс? чим він цікавий? і в чому його особливість? Для цього ми поспілкувались з прес-секретарем девелоперської компанії “Sigma Estate” — Анною Тарнавчик.

 

Анно, чому запроектований житловий комплекс не подібний на вже існуючі у Львові?

 

Перш за все, у проекті втілено неординарне архітектурне рішення — будинок складатиметься з чотирьох секцій різної висоти — сім, вісім і дев'ять поверхів. Немає двох однакових квартир, кожна відрізняється як за площею, так і плануванням.

 

 

  Важливою особливістю будуть відкриті тераси з панорамою на місто. Тобто мешканці останніх поверхів матимуть можливість облаштувати лаундж зону на даху будинку. Подібні житлові проекти у Львові ще не реалізовані. Хоча така практика активно втілюється у всьому світі, особливо у США та Європі.

 

Окрім цього, будинок буде оснащений сонячними батареями, які забезпечуватимуть енергію для освітлення місць громадського користування — під’їзди, підземний паркінг, уся територія поряд з будинком.

 

Розкажіть, будь ласка, детальніше про відкриті тераси.

 

Як я вже сказала, таких проектів у Львові дуже мало. У першу чергу, це гарно, стильно і зручно, особливо для справжніх поціновувачів краси та практичності. Там можна облаштувати відпочинкову зону — місце для справжнього релаксу.

 

Уявіть собі, як це приємно насолоджуватись ранковою кавою, спостерігаючи за містом з висоти пташиного польоту, читати книгу на свіжому повітрі, обідати або вечеряти з родиною та друзями, чи просто проводити час з насолодою. Я думаю, коли людина у себе вдома почувається приємно, то хороший настрій їй гарантований.

 

 

Що стосується внутрішньої структури будинку, які тут особливості?

 

У комплекс вкладають доволі багато ресурсів, використовуються найкращі будівельні матеріали. Збірна технологія зведення будинку гарантує тепло- і звукоізоляцію, енергоефективність, надійність та екологічність споруди. Високоякісне оздоблення всередині і ззовні будинку — цементно-вапняна штукатурка, пофарбування вапняною фарбою, шпаклювання, декоративне фарбування акриловими фарбами типу «Готельє».

 

Є можливість перепланування житла для втілення власних архітектурних і дизайнерських рішень. У сучасному світі це доволі важливо, оскільки багато хто хоче створити свій унікальний і неповторний інтер’єр. Не кожна, навіть новобудова, сьогодні дозволяє експериментувати з оформленням апартаментів.

 

Встановлюватимуть надійні американські безшумні ліфти OTIS, вантажопідйомністю 630 кг. Вхідні двері будуть металеві і протипожежні.

 

Для багатьох потенційних клієнтів важливе місце розташування будинку, район, інфраструктура. Чим у цьому аспекті привабливий ЖК «AUroom»?

 

Житловий комплекс знаходиться неподалік центру, хвилин 15 пішої ходьби. Також близько 15-20 хвилин займе дорога до головного вокзалу. Зручне транспортне сполучення з будь-якою частиною міста. Поряд шкільні та дошкільні навчальні заклади, магазини, базар, аптека, банки, комплекс СКА та багато іншого.

 

Територія комплексу буде закритого типу із встановленими камерами спостереження і охоронятиметься цілодобово. Також заплановано закритий дитячий майданчик «Інтератлетік», а це значить, що можна буде сміливо залишати дітей у дворі і займатись своїми хатніми справами.

 

 

І це далеко не всі переваги ЖК «AUroom».

 

Чому така назва — «AUroom»?

 

Назва говорить сама за себе: “AU” — з латинської означає «золото» і англійське “room” — кімната. Тобто ми продаємо «золоті кімнати» — житло елітного типу, високоякісне та неповторне і, головне, за доволі доступними цінами.

 

Коли заплановано введення будинку в експлуатацію і продаж квартир?

 

Проект розраховано до мінімальних дрібниць і будівництво вже розпочалось. Завершення — восени 2016 р. З 5 вересня ми починаємо продаж квартир. На сьогоднішній день дуже стрімко відбувається бронювання квартир. І процес продажу передбачається активний, адже хто розуміється на співвідношенні ціни та якості не зволікатиме такою можливістю.

 

Телефони відділу продаж компанії Sigma Estate: 068-228-88-88, 093-839-99-99, 032-253-55-05


поділитись:

 

 

Інші новини даної теми

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові