brend

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль:

ТЕМА: Чи працює кукурудза на коропа

Чи працює кукурудза на коропа 30 бер. 2026 18:26 #1

• Mufu
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 11
  • Репутація: 0
Планую виїзд на кар’єр за коропом. Раніше завжди брав дорогі бойли, але зараз хочу спробувати звичайну консервовану кукурудзу. Чи є сенс на неї ставку робити, чи це вже минуле століття? Порадьте, будь ласка, чи варто взагалі так експериментувати на дикій водоймі.

Чи працює кукурудза на коропа 30 бер. 2026 19:07 #2

• Rummel
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 17
  • Репутація: 1
Друже, кукурудза — це золота класика, яка на наших дикарях часто обходить будь-яку хімію. Я перед кожним виїздом на нове місце моніторю сайт Український Риболов, там рибалки часто діляться актуальними звітами та робочими схемами по насадках. Взагалі, якщо ти вагаєшся, на яку приманку ловити коропа https://ukrainianfishing.com.ua/tehnika-lovli-rib/ribalka-na-koropa/ribalka-na-koropa-yak-loviti-na-goroh-kukurudzu-kartoplyu , то звичайна солодка кукурудза з банки — це безпрограшний варіант. Я особисто люблю робити «бутерброд», підсаджуючи до пари зерен кілька опаришів або половинку гнійного черв'яка. На моїй практиці на одній з річок короп брав виключно на кукурудзу, ігноруючи дорогі пелетси. Головне — додай трохи цієї ж кукурудзи в прикормку, щоб риба звикла до її смаку на точці лову.