brend

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль:
новостройки Киева форум / новобудови Києва форум

ТЕМА: як працюють біржі по світу

як працюють біржі по світу 22 груд. 2025 10:22 #1

• Dimon90
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 12
  • Репутація: 0
Привіт, форумчани! Хочу зрозуміти, як працюють біржі по світу, але з фокусом на час їхніх торгових сесій. Де знайти точний розклад роботи таких майданчиків, як Лондонська чи Токійська біржа, і які особливості існують в їхньому графіку? Я чув, що на деяких біржах можуть бути перерви або обмеження на певні години. Хтось може поділитися своїм досвідом або посиланням на ресурси, де можна відслідковувати цю інформацію?

як працюють біржі по світу 22 груд. 2025 13:10 #2

• Enji
  • Не на сайті
  • Старший учасник
  • Дописи: 42
  • Репутація: 0
Хлопці, всім привіт! Якщо хтось шукає точну інформацію про час роботи бірж і розклад сесій, реально раджу почитати одну статтю https://trading.biz/ua/posts/chas-roboti-birzh-svitu-rozklad-i-osoblivosti-torgovih-sesij яку я знайшов кілька місяців тому. Вона детально пояснює не тільки коли відкривається Лондонська або Токійська біржа, а й чому це важливо для трейдерів. Я, наприклад, раніше не знав, що на кожній сесії є свої особливості — наприклад, під час відкриття в Нью-Йорку може бути велика волатильність. Ось це якраз той момент, коли можна спіймати хороші можливості для входу на ринок. Зараз, завдяки статті, я вже краще орієнтуюсь у часі і знаю, коли не варто вхдити, а коли — треба ловити момент. Дуже рекомендую!