ZShevchyk пише:
Продовження огляду, цитую з дозволу автору.
Частина друга.
Привіз нас Юрій на об’єкт, видали нам каски. Бруду звичайно достатньо, але ж що я хотіла, будівництво, це не шопінг.
Перше враження приємне, а саме перша черга виглядає майже готовою (ну по фото думаю добре видно). Помітила, що жильці вже роблять ремонти у квартирах, народ якісь буд. Матеріали заносив, сміття виносив, і в подвір’ї побачила буд. сміття після ремонту (на фото вото також потрапило).
Із приємного для мене – у дворі вже посаджена зелена травичка, починають все доводити до ладу, має вийти гарний двір.
Між першою і другою чергою буде так називаємий пасаж. В ньому будуть розташовані магазини, ательє з пошиття одягу, стоматологія, ресторан, магазин будматеріалів, меблевий магазин. Список непоганий, можливо буде ще щось.
Також помітила прямо через дорогу від ЖК Велика Британія дитяча студія розвитку, я сфотографувала їх вивіску, думаю багатьом буде корисна інформація.
Також будується паркінг, фото додаю, поки що не видно його повний об’єм, але немаленький.
Якщо підсумувати – будівництво іде, було достатньо шумно – працювали крани, бачили багато будівельників, і це буда обідня година. Динаміка нас порадувала.
В наступній частині напишу щодо квартир всередині, підїздів і внутрішньої начинки.
Спасибі за докладний опис огляду комплексу, прямо як там побувала. Чекаємо опису і фото як виглядають всередині квартири. Звичайно навряд чи без остаточного ремонту вони будуть красиво виглядати, але все ж.