Я читаю і переважно утримуюсь вступати в непотрібні дебати.Але не витримав) Всі останні дописи подібні на чернетки якогось розслідування по ЖЕКу і один негатив (як завжди).Навіть ліфтера до України там якось приклеїли стосовно хабарів. Так не давайте йому нічого і крапка, будемо користуватись ліфтом, коли офіційно запустять (кому терміново треба форсуйте запуск без хабарів),слабо? Можливо ЖЕК Веселка і хре...вий,не знаю, але ж пропонуйте альтернативу.Платіжки вже хтось отримав? Тарифи високі? Порівняли?
Чи є бажаючі з досвідом,мінімальними технічними знаннями,вільним часом і т.д. стати головою ОСББ,і не тільки стати,а юридично створити, а бухгалтер є? А якщо такі і є, то звідки я знаю, що це відповідальна людина.Давайте будьласка конструктив, а не блаблабла. Якщо не веселка, то що, в які терміни і чому воно краще. А веселка, якщо вср...ться, то через 4 місяця можна розпрощатись.
І не пишіть,що я підсадний чи засланий,просто форум перетворився останні місяці на один негатив без жодних пропозицій і цікавих інформацій, можливо він себе вже вичерпав?