brend

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль:
новостройки Днепропетровска форум

ТЕМА: ЖК Дніпровська Брама 2, Слобожанське

ЖК Дніпровська Брама 2, Слобожанське 17 бер. 2024 09:31 #1

• VolodymyeB
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 6
  • Репутація: 0

ЖК Брама 2 — житловий квартал на 22 будинки, який знаходиться на виїзді з міста у бік Подгородного. Дома єконом класу з не поганою інфраструктурою. Більшість будинків вже збудована, залишилось 4 будинки у продажу, 2 вже майже збудовані, інші поки в проекті.

Адреса новобудови: Слобожанське, вул. Сімейна, буд. 6
Кількість будинків: 9 будинків, кожен будинок на 2 секції
Паркінг: гаражні бокси на 378 місць, гостьовий паркінг
Кількість квартир: 1620
Тип опалення: індивідуальне газове у квартирі
Стіни: цегла
Утеплення: мінеральна вата, пінополістирол
Технологія будівництва: монолітно каркасна
Висота стелі: 2.8 м
Забудовник: ІнвестДніпроБуд
Початок будівництва: серпень 2019 року
Терміни здачі: 4 кв.2024 року – на даний момент остання заявлена здача 8-го будинку
Розстрочка від забудовника: на 2 роки, перший внесок від 30%
Ціни на квартири: від 730 $/м², від $31 530 за 1 кімнатну квартиру
Ціни на паркінг: від $13 520 за 20-22 м²
Сайт новобудови: ЖК Днепровская брама 2

ЖК Дніпровська Брама 2, Слобожанське 19 черв. 2024 10:14 #2

• DenVW
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 17
  • Репутація: 0
Як майбутній мешканець ЖК "Дніпровська Брама 2", хочу поділитися своїми враженнями про цей житловий комплекс. Вибір квартири тут для мене став зрозумілим і обґрунтованим рішенням, особливо з урахуванням його розташування на виїзді з міста у бік Подгородного.

Основними перевагами для мене є:

Якість будівництва: Впевнений у якості, оскільки використовується монолітно-каркасна технологія та якісні матеріали для утеплення стін.

Інфраструктура: Наявність паркінгу з гаражними боксами на 378 місць і гостьового паркінгу дозволить комфортно розмістити автомобілі.

Комфорт і безпека: Висота стель 2.8 метра створює відчуття простору, а індивідуальне газове опалення в кожній квартирі забезпечить комфорт у будь-яку пору року.

Розстрочка від забудовника: Можливість розстрочки на два роки з першим внеском від 30% дає можливість планувати фінанси без стресу.

Цінова доступність: Ціни на квартири від 730 доларів за м² є конкурентоспроможними на ринку нерухомості Києва.

Ще однією важливою перевагою є велика кількість квартир у комплексі (1620), що створює різноманітність в виборі і можливість знаходження саме того варіанту, що відповідає моїм потребам.

Завершуючи, могу сказати, що ЖК "Дніпровська Брама 2" відповідає моїм вимогам до сучасного житла, і я з нетерпінням чекаю на закінчення будівництва та переїзду у свою нову квартиру.