Є покупки, які робиш швидко й майже не запам’ятовуєш, а є такі, після яких залишається приємне відчуття, ніби подарував собі трохи часу для себе. Саме таким вийшло моє замовлення в книгарня Сенс
www.sens.in.ua/ Я зайшла просто подивитися новинки, але, як це часто буває з книжками, швидко зрозуміла, що без замовлення не обійдеться. Дуже сподобалося переглядати асортимент, знаходити знайомі імена авторів, відкривати для себе нові назви й читати короткі описи. У результаті вибрала кілька книг абсолютно різного настрою: одну для відпочинку, одну більш змістовну, яку хотілося читати повільно й обдумувати, і ще одну просто через цікаву тему. Подобається, коли магазин не створює відчуття хаосу, а навпаки допомагає зорієнтуватися серед великої кількості варіантів. Замовлення оформила без труднощів, а отримані книги приємно порадували якістю пакування та зовнішнім виглядом. Усе приїхало акуратно, без пошкоджень, і вже сама посилка створила той самий настрій передчуття читання. Окремо хочу відзначити, що Сенс залишив враження магазину для людей, які справді люблять книги, а не просто купують їх час від часу. Після першої покупки вже почала складати новий список бажаного, бо побачила ще чимало цікавого. Думаю, для книголюбів це саме той магазин, де легко знайти щось, що захочеться прочитати саме зараз.