brend

У Луцькому зоопарку розпочалось будівництво містечок для левів та ведмедів. 

 

Луцький зоопарк реконструюють в рамках проекту з розвитку транскордонного співробітництва «Модернізація зоопарків у Замості та Луцьку». Вартість реконструкції звіринця – близько 25 мільйонів гривень, більшу половину з яких (15 мільйонів) становлять грантові кошти Європейського Союзу. 

 

Зі слів генерального директора ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігоря Чорнухи, в першу чергу будівництва входить будівництво левового та ведмежого містечок, нової трансформаторної підстанції та свердловини, великої мережі зовнішніх інженерних споруд. На сьогодні будівництво триває на левовому містечку, а на ведмежому – розпочались підготовчі роботи.

 

Роботи планують завершити приблизно в жовтні 2015 року. Левове містечко складається з 600 метрів квадратних критих споруд (вольєрів) та близько 700 метрів квадратних відкритих вольєрів, максимально наближених до природних умов, сюди ж входить басейн розміром 120 метрів квадратних.

 

Зважаючи на те, що леви не дуже полюбляють воду, основна функція басейну – захисна. За відкритими вольєрами можна буде спостерігати з естакад, тобто – підвищень. За нижньою площадкою можна буде спостерігати через броньове скло.

 

Ведмеже містечко складається з 400 метрів квадратних критих споруд ( 4 вольєри з барлогами) та двох відкритих вольєрів, загальною  площею 700 метрів квадратних, в кожному з яких буде басейн. У критих вольєрах також будуть майданчики, розділені перегородкою, куди можна буде переганяти тварин на час прибирання.

джерело: slovovolyni.com

 

Інші новини даної теми

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

У «Шевченківському Гаю» збудують візит-центр із кав’ярнею

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»