brend

Стадіон «Арена Львів» став одним із номінантів на перемогу в Міжнародному архітектурному конкурсі на кращий реалізований проект «Дім-2014» - Кришталева цегла, організованому Польським житловим товариством у м. Люблін.

 

Конкурс охоплює десять регіонів у Польщі, Україні та Білорусії і є найбільшим міжнародним оглядом архітектурних та інженерних досягнень будівництва у Східній Європі. Предметом Конкурсу є житлові і житлово-побутові будівлі, будинки колективного проживання, житлові комплекси, приміщення широкого використання, історичні  та адміністративні об'єкти, побудовані в період з 01.2012 року по вересень 2014 року.

 

 

21 листопада стадіон оглянула конкурсна комісія на чолі з Головою правління Польського житлового товариства м. Люблін Казимиром Видусевичем та Головним архітектором Львівської області Володимиром Степановичем Лавріном.

 

Результати ювілейного 15-го Конкурсу «ДІМ-2014» - «Кришталева цегла» будуть оголошені 12 грудня 2014 року в місті Люблін. 

 

джерело: arenalviv.com.ua

 

Інші новини даної теми

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

У «Шевченківському Гаю» збудують візит-центр із кав’ярнею

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»