brend

Про проведення аукціону з приватизації колишнього президентського готелю у Львові на вул. М. Глінки, 12 буде оголошено повторно.

А все тому, що ніхто так і не зголосився купити пам’ятку історії й архітектури.

 

«У зв’язку з відсутністю заяв про приватизацію, відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)» 26.02.2015 повторно буде опубліковано оголошення про приватизацію способом аукціону без зниження початкової вартості об’єкта нерухомого майна спільної власності територіальних громад Львівської області – будівель та споруд за адресою: м. Львів, вул. М. Глінки, 12», – повідомив начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра, передає прес-служба.

 

26 січня Львівська обласна рада офіційно розпочала торги президентською резиденцією, що розташована на вулиці Глінки, 12. Експертиоцінили будівлю майже у 28 мільйонів гривень.

 

Будівля зберігає своє первинне планування, конструктивістський стиль та декор фасадів. Окрім цього, у хорошому стані перебувають і системи комунікації. Площа будівлі становить 490 квадратних метрів. Серед об'єктів, які виставили на продаж, – двоповерхова будівля із підвалом, невелике господарське приміщення, огорожа, ворота і замощення.

 

Фото: lviv.nashigroshi.org

 

джерело: zaxid.net

 

Інші новини даної теми

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

У «Шевченківському Гаю» збудують візит-центр із кав’ярнею

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»