brend

На добудову управління міліції Львова Євросоюз дасть грант у розмірі шість мільйонів євро.

 

У 2015-ому у Львові поблизу автовокзалу на вулиці Стрийській планували відкрити нове міське управління міліції. Будівля мала би бути п’ятиповерховою, мати зручні приміщення, виглядати дуже сучасно та “відкрито” – бути повністю скляною. 
 
Там уже звели чотири поверхи і навіть почали працювати над п’ятим, однак через Майдан і всі події, які почалися в Україні після революції, будівництво зупинили. Це й не дивно, адже коли наші міліціонери їдуть воювати на схід і ледве знаходять бронежилети й шоломи, споруджувати сучасне технологічне управління коштом держави негоже. 
 
Аби вирішити цю проблему, міліціонери шукали спонсорські кошти, зокрема, звернулися по грант до Євросоюзу. Як розповів “Львівській Пошті” Сергій Зюбаненко, начальник міліції Львова, від Європейського Співтовариства вже прийшло підтвердження – гроші дадуть.
 
“Європа готова надати шість мільйонів євро на те, щоб добудувати наше міське управління міліції, а також провести інші необхідні роботи, зокрема, доставити камери відеоспостереження… Тож ми зможемо втілити заплановане європейським коштом. Це реальні дії, а не обіцянки “до виборів”, – сказав Сергій Зюбаненко.
 
джерело: Львівська Пошта
візуалізація управління міліції

Інші новини даної теми

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

У «Шевченківському Гаю» збудують візит-центр із кав’ярнею

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»