brend

У листопаді Львівська міськрада розпочне переговори з потенційними інвесторами, які готові будувати підземний паркінг біля Університету імені Івана Франка.

 

За словами начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергія Кіраля, це компанії з України, Бельгії, Німеччини і Туреччини.

 

У реалізації проекту паркінгу ЛКП «Львівавтодор» та міській владі допомагатиме Програма розвитку державно-приватного партнерства USAID, а саме, надаватимуться консультації до моменту оголошення конкурсу з вибору інвестора.

 

Планують збудувати підземний паркінг на вулиці Університетській. Є два варіанти проекту: дворівневий на 400 місць та чотирирівневий на 800. Вартість будівництва становить 8-16 млн євро. 

 

Неправильна парковка водіям здебільшого сходить з рук. Евакуатор має право забрати лише ті автівки, які заважають руху транспорту. Тому у «Львівавтодорі» впевнені, що проблему вирішать лише зміни в законодавстві. Якщо до водіїв порушників в Україні будуть ставитись суворіше, будівництво підземних паркінгів погодиться кредитувати ЄБРР.

 

Джерело: zaxid.net

 

поділитись:

 

 

Інші новини даної теми

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

У «Шевченківському Гаю» збудують візит-центр із кав’ярнею

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»