brend

Це новий сучасний житловий комплекс Львова, який дійсно відповідає вимогам сьогодення комфортного і високоякісного житла.

У «Парусі» все гармонійно поєднано - архітектурний вигляд, широкий спектр послуг для власників, ергономіка внутрішнього і прибудинкового простору. Кожна деталь відповідає за підтримання комфортного, стильного і динамічного способу життя власників квартир у комплексі.

 

Дизайн фасадів комплексу, розроблений провідним дизайнерським бюро Львова ARSIDEA, підкорює з першого погляду своєю органічністю і цілісністю форми. Проект виконаний у стилі кращих традицій модернізму: функціональність і практичність, чистота ліній, геометризм і монолітність образу.

 

 

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ ЖИТЛОВОГО КОМПЛЕКСУ "ПАРУС":


-    монолітно-каркасна технологія. Монолітне будівництво на сьогоднішній день є найбільш ефективною технологією зведення житлових будівель. Цілісна бетонна конструкція, створювана безпосередньо на будівельному майданчику, має цілу низку переваг: тепло- та звукоізоляція, надійність, екологічність, енергоефективність. Термін експлуатації таких будівель розрахований не менш ніж на 200 років.


-    сучасна система вентильованих фасадів забезпечує довговічність будівлі, пожежну безпеку, комфортний мікроклімат, хорошу тепло- і звукоізоляцію, а також дозволила реалізовувати індивідуальну естетику фасадного рішення «Парусу». На сьогоднішній день, це найкраще фасадне рішення, яке використовується в житлових будівлях преміум та бізнес класу.


-    панорамні віконні конструкції. Вікна від підлоги до стелі наповнюють кімнату природним світлом і надають будь-якому інтер'єру неповторний стиль і витонченість.


-    стильний хол. Як театр починається з вішалки, так і сучасний житловий комплекс починається з вхідної групи. Лоббі та поверхові холи «Парусу» отримали стильний індивідуальний дизайн та якісне оздоблення.


-    мережа вільного Wi-Fi доступу в зонах загального користування (поверхові холи, вхідні групи в кожну секцію та на прибудинковій території)


-    дизайн квартир. Архітектурній та дизайнерській команді «Парусу» вдалося досягнути світлості й "повітряності" кожної квартири завдяки панорамним вікнам, open space плануванню, іншим вдалим інтер'єрним рішенням.


-    особливості квартир. Сучасні комфортні квартири площею від 40 до102 кв.м характеризуються функціональним плануванням та проектувались у відповідності до потреб і способу життя сучасної людини. Квартири спроектовані за принципом функціонального зонування: спальня віддалена від вхідної та гостьової зони. Зона кухні збільшена, що дозволяє організувати в кожній квартирі кухню з гостьовою зоною.


-    паркінг. В комплексі передбачено 50 паркомісць в сучасному опалюваному паркінгу в підземній частині «Парусу». Швидкісний ліфт забезпечує прямий доступ в паркінг з будь-якого житлового поверху. Додатково на території комплексу передбачений гостьовий паркінг на 90 м/м.


-    комори. Функціональні комори, стануть у нагоді своїм дбайливим власникам, звільняючи квартиру від сезонних великогабаритних речей, які незручно тримати в квартирі.


-    власна інфраструктура. На першому поверсі житлового комплексу «Парус» розташовані офісні та торгівельні приміщення з окремими фасадними входами. Тут розмістяться магазин, відділення банку, салон краси, центр дитячого розвитку, кав'ярня, аптека, нотаріальне відділення. Благоустрій прибудинкової території житлового комплексу «Парус» буде проведено згідно проекту ландшафного дизайну. На прибудинковій території передбачено облаштування дитячого майданчика та зони відпочинку мешканців.


-    безпека. Житловий комплекс «Парус» обладнаний сучаснимисистемами протипожежного захисту, охоронною сигналізацією та засобами зв'язку квартир з охороною. Безпека гарантується картковою системою контролю доступу, відеоспостереженням і можливістю підключення індивідуальної охоронної сигналізації.

 


детальніше про житловий комлекс

 

поділитись:

 

 

Інші новини даної теми

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові