brend

Першою з багатьох переваг комплексу є винятковий підхід до споживача. Саме думка мешканців про очікування від житлового комплексу стала ключовою у створенні проекту. Для цього наші фахівці провели більш десятка розширених опитувань у форматі “фокус груп” з різними представниками соціальних верств Львова та області. Під час цього з’ясувалося, що такий простий і зрозумілий підхід (почати з мешканців) практично ігнорують інші проектанти, забудовники та інвестори Львова та України загалом.

А дарма, бо отримані думки та побажання людей дозволили розробникам створити проект комфортного і сучасного комплексу. AVALON GARDEN презентує очікування споживачів: отримати європейське житло з широком розмаїттям опційних та функціональних переваг при актуальному й досконалому інтер’єрі та екстер’єрі. Внутрішній та зовнішній дизайн житлового комплексу ще отримають заслужено високу оцінку на українських та міжнародних комплексах. А поки що його можуть ранжувати основні оцінювачі – покупці.

Ще однією перевагою AVALON GARDEN є розташування у ближньому центрі Львова. Тиха вуличка Порохова розміщена між вул.Любінською та Кульпарківською. Це дозволить жителям комплексу за лічені хвилини дістатись до центру міста або до супермаркетів неподалік. Залізничний та приміський вокзали, приміський ринок також розташовані неподалік від житлового комплексу, тож сімейним людям не доведеться турбуватися про забезпечення власних родин усім необхідним та нагальним. В AVALON GARDEN є все необхідне для комфортного, здорового і безтурботного життя.

Третя перевага, яка вирізняє житловий комплекс – це озеленення. Багатолітні дерева допоможуть господарям квартир забути про міську метушню та відчути гармонію з природою, якої так не вистачає мешканцям сучасних мегаполісів.

Четвертою, але далеко не останньою перевагою AVALON GARDEN є сучасні та очікувані мешканцями інфрастуктурні рішення щодо перебування на території дітей: дитячий майданчик, пісочниці, гойдалки, каруселі та усе, що може побажати душа юного дослідника.

детальніше про житловий комплекс

Інші новини даної теми

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові