brend

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Турянський та генеральний директор компанії TTS Ріхард Горки підписали меморандум про співробітництво між ЛОДА та чеською компанією TTS eko s.r.o.

 

Підписанням меморандуму сторони засвідчили наміри спрямувати свої зусилля на ефективне співробітництво щодо реалізації у Львівській області енергоефективних проектів, в тому числі з використанням альтернативних джерел енергії, повідомляє прес-служба ЛОДА.

 

Першим проектом, який заплановано реалізувати компанією TTS eko s.r.o. на Львівщині є модернізація котельні у Дублянах шляхом заміни газових котлів на новітні котли загальною потужністю до 3Мвт, які працюють на відходах деревини та іншій біомасі, а також провести заміну тепломереж міста. 

 

Сума власних інвестицій компанії становитиме €1,5 млн. Роботи щодо реалізації проекту заплановано розпочати до кінця цього року.

 

Компанія TTS вже має позитивний досвід діяльності в Львівській області. Йдеться про реалізацію спільного проекту з українською компанією «Еко-оптіма» з будівництва першої в регіоні Самбірської сонячної електростанції.

 

«Саме за результатами успішного впровадження зазначеного проекту, компанія TTS прийняла рішення з розширення своєї діяльності на території Львівщини та подальшого інвестування в розвиток джерел відновлювальної енергетики, зокрема біомаси», – зазначив Горки.

 

джерело: zaxid.net

 

Інші новини даної теми

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові