brend

Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль:
Все для ремонту, дизайну та будівництва

ТЕМА: Чи варто мати запасний шланг повітряного фільтра під час рейсів?

Чи варто мати запасний шланг повітряного фільтра під час рейсів? 15 лист. 2025 19:57 #1

• Lawlet123
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 4
  • Репутація: 0
Привіт, форумчани! Є питання: чи має сенс тримати запасний шланг повітряного фільтра в кабіні вантажного авто під час тривалих рейсів? У мене був один випадок, коли старий шланг пошкодився, і це позначилося на роботі двигуна — втрата потужності, зростання витрати палива. Але замінити шланг на трасі — складно, якщо заздалегідь не підготувався. Чи реально, щоб запасний шланг був “страховкою” і чи не буде це просто зайвим — якщо взяти нормальний, міцний, сертифікований?

Чи варто мати запасний шланг повітряного фільтра під час рейсів? 15 лист. 2025 20:09 #2

• Mingrates28
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 1
Привіт! Я тебе розумію — тривалі рейси, особливо з великим навантаженням, є випробуванням для всіх компонентів. Я сам тримаю запасний шланг повітряного фільтра в кабіні, і це реально спрацювало як “страховка”: одного разу старий прокололо через вібрацію, а запасний дозволив дістатися до сервісу без проблем. Важливо, щоб цей запасний шланг був теж сертифікований, у хорошому матеріалі, не просто “бюджетний лайтовий варіант”. І в каталозі одного сайту я знайшов саме такі шланги, які підходять для вантажних двигунів — і запасний, і основний варіант. Ось посилання:
avtoindustriya.com/tovarnye-gruppy/patru...-vozdushnogo-filtra/

Чи варто мати запасний шланг повітряного фільтра під час рейсів? 15 лист. 2025 20:17 #3

• Lawlet123
  • Не на сайті
  • Новачок
  • Дописи: 4
Дякую, годна порада — точно візьму з собою запас!