brend

Комерційна нерухомість


11 листопада заступник голови Сокальської райдержадміністрації Анатолій Василишин та міський голова Сокалю Вадим Кондратюк провели зустріч з німецькими інвесторами, які планують отримати земельну ділянку у районі під будівництво виробництва комплектуючих деталей для автомобілів.


В Запорожье на месте памятника Ленину может появиться торговый-развлекательный центр.


Рынок торговой недвижимости в Одессе пока не насыщен и нуждается в инвестировании.


В Киеве арендные ставки за один год упали на 25%

 


Строительство ТРК «Лукьяновка», который расположен в деловом и историческом центре Киева вблизи станции метро «Лукьяновская», идет согласно плану.


Відкрити завод японської компанії «Фуджікура» в Рясне-Руській Яворівського району, що на Львівщині, планують цьогоріч у листопаді, інформує прес-служба ЛОДА.


ТРК «Проспект» (компании «Arricano Real Estate», ведущего девелопера и оператора торгово-развлекательных комплексов) по итогам конкурса на лучшие дома и сооружения, построенные и принятые в эксплуатацию на территории Украины в 2014 году, получил первое место в номинации «Лучший объект общественного назначения». 


Arricano Real Estate plc – ведущий девелопер и  оператор  торгово-развлекательных комплексов европейского уровня. 


Індустріальні парки у Львівській області збудують у містах Львів, Новий Розділ, Кам'янка-Бузька та Яворів. Про це під час засідання колегії Львівської ОДА розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА Василь Лозинський.


Планується розпочати будівництво сучасного інноваційного офісного центру для IT-сфери на І квартал 2016 року.