Soncevir пишет:
Сподіваюсь, що люди, які роздумують над купівлею квартири у Ріелу, будуть більш уважно ставитись до коментарів на форумах, аніж я свого часу. Пам'ятаю, тоді мені трапились кілька дописів про те, що як тільки ви заплатили гроші, менеджери Ріелу на вас забивають. Та я подумала, що це просто якась зла людина пише. Бо як можна забити на клієнта, який заплатив в середньому мільйон гривень??? Виявляється, для Ріелу це легко. Окрім того, що вони затримують введення будинку в експлуатацію (наразі на пів року, а якби інвестори не підняли ґвалт, то певно чекали би ще пів року), роблять перепланування без попередження і згоди власника квартири, неякісно виконують роботи і часто відмовляються виправляти свої помилки, постійно брешуть і годують "завтракамі", вони ще й просто "відморожуються" від інвесторів, не відповідаючи ані на листи, ані на дзвінки, а коментарі в соцмережах - чистять. Здавалось би, така дрібничка, а як добре характеризує компанію.
І якщо для когось важливі принципи, за якими працює фірма, то не раджу зв'язуватись з Ріелом ще з таких причин: 1. цікавий договір купівлі квартири, що вам не дає жодних гарантій та страхування, натомість компанія зменшує розмір необіхдних до сплати в бюджет податків в рази, 2. Ріел зруйнував у Львові на вулиці Ярославенка будинок композитора, а тепер піариться на тому, що збудує там будинок з музичною школою (певно на кошти, що не потрапили до бюджету?).
Єдине, що хороше у цій Великій Британії - місце розташування, але там вже такі мурашники навколо і бетонна пустеля, що і це не радує. А, спортлайфу там не буде, бо договір так і не підписали (зі слів керівника проекту). Підозрюю, про школу теж можна забути.
Не можу з Вами погодитись, ще жодного разу не було, щоб дівчата не відповіли на мої питання. А їх в мене завжди багато, повірте, особливо коли ти новий мешканець і питань і страхів багато. Мене запевнили, що і школа і спортзал будуть. А це принципово, щоб був саме спортлайф? Чула багато негавних відгуків про саму структуру та відношення до клієнта….