Ну в принципі нічого страшного в тій рекламі немає, але:
1. якби вони висіла до 1 квітня коли будинок не був переданий на баланс жеку то це правомірно, з 1 квітня будинок на балансі жеку отже він ніби-то його обслуговує...але яке право має жек самовільно розміщувати рекламу то треба запитати директора жеку і нагадати йому, що будинок це НАША власність, а не його...хоча враховуючи прізвище власника жеку і фінансового директора екскомбуду то вона напевно в дзеркалі з собою домовилась
2. тепер, що мене турбує в договорі
- пункт 2 не вказано розміру щомісячної плати, а я хочу знати скільки я маю платити кожного місяця, тим більше екскомбуд казав, що тарифи будуть такі як по місту, а директор жеку казав, що тарифи будуть як на рясне-2...я думаю то дивно для директора жеку, якщо він приходить на зустріч з мешканцями і не знає тарифів на обслуговування будинку який рвелься обслуговувати
- пункт 6 не вказано розмір пені за несвоєчасну оплату
- пункт 8: споживач має право отримати інформацію про перелік послуг, структуру тарифу, розмір щомісячної плати, норми споживання, режим послуг і т.д...звичайно я хочу знати, як послуги жек буде надавати, скільки конкретно коштує конкретна послуга і кошторис витрат з чого вона складається, щоб потім вимагати від жеку належного виконання
- пункт 10 виконавець має право НЕСАНКЦІОНОВАНОГО ДОСТУПУ для проведення технічного і профілактичного огляду! а не охренів жек в любий момент мати право зайти в мою квартиру без мого відома, щоб провести профілактичний огляд???
- пункт 18 строк дії договору до 31 березня 2016 року, а не 4 місяці,як казав директор жеку!!!
- пункт 19 треба внести зміни в підстави розірвання і написати, що за бажанням споживача(тобто нас) договір може бути розірваний.