brend

Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль:

ТЕМА: Лікувальний масаж

Лікувальний масаж 30 Март 2026 17:12 #1

• Rummel
  • Вне сайта
  • Новачок
Усім привіт! Останнім часом спина просто відмовляється працювати. Постійна сидяча робота дається взнаки, і звичайні розминки вже не рятують. Підкажіть, де в Києві можна знайти справді хорошого спеціаліста, який не просто погладить, а пропрацює всі затиснені м'язи? Можливо, хтось нещодавно проходив курс лікувального масажу?

Лікувальний масаж 30 Март 2026 17:59 #2

• Mufu
  • Вне сайта
  • Новачок
Я вас дуже добре розумію, бо сама ще місяць тому не могла нормально розігнутися після робочого дня. Мені допоміг тільки курс професійної реабілітації. Я ходила в клініку Sensum Medical, і це було моїм спасінням. У них дуже круті фахівці, які реально знають анатомію, а не просто роблять спа-процедури. Перед записом я довго моніторила ринок, і можу сказати, що на масаж Київ ціна https://sensummedical.com.ua/masazh-ta-reabilitatsiya/ у них цілком адекватна, особливо враховуючи рівень сервісу. Майстер дуже уважно поставився до моїх скарг на поперек. Вже після третього сеансу я відчула неймовірну легкість. Тепер намагаюся ходити хоча б раз на тиждень для профілактики. Дуже раджу вам не терпіти біль, а звернутися до профі, бо спина у нас одна на все життя.
Последнее редактирование: 30 Март 2026 17:59 от Mufu.