brend

Професійну нагороду отримали компанія "Альтернатива" в номінації "Гарантована якість та сучасний дизайн", компанія «Латімер Корпорейшен Лімітед» в номінації «Виробник року: конкурентоспроможна продукція за міжнародними стандартами»,  ТОВ "НПС Імператив Україна" в номінації "Нові технології виробництва та сучасні будівельні матеріали", корпорація «РІЕЛ-ГРУП» в номінації «Провідний забудовник: стрімкий розвиток і прогресивні рішення», ТОВ «Бауен Хаус» в номінації  «Каркасно-панельне будування: якість та надійність».      


Також за підсумками 2014 року премією були відзначені забудовники і житлові комплекси, які отримали позитивну оцінку в професійному співтоваристві та були схвалені членами Експертної Ради премій. Серед компаній та житлових комплексів премію «Український Будівельний Олімп» в наступних номінаціях отримали:

ТОВ «Центрбуд», Забудовник року
ПП «Тотос Груп», Нові технології будівництва
ПАТ «Атлант», Надійний забудовник
БФК «Каскад плаза», Житловий комплекс року: престиж та розкіш
ЖК «Лісова казка», Сучасне будівництво: якість та надійність
ЖК «Obolon Tower», Комфорт та якість забудови престижного класу
ЖК «Зелений квартал», Екологічність та якість елітної забудови бізнес-класу
ЖК «Лісний квартал», Комфортне житло європейського рівня
ЖК «Київський квартал», Сучасне заміське житло за доступними цінами
ЖК «Гостомельський квартал», Екологічно чисте заміське житло підвищеного комфорту
ЖК "GENEVA", Практичність та комфорт забудови бізнес-класу
ЖК "Gloria Park", Доступне житло європейського рівня
ЖК «Квітневий Дім», Комфортне заміське житло: якість та надійність

Премією «Український Національний Олімп» в номінації «Будівельник року: сумлінна праця та новаторство» було відзначено Турчина Олександра Леонідовича, а номінації «Лідер галузі» -- компанію ТОВ «Нік-Електроніка».

В Експертну Раду професійної премії для будівельників входять глави галузевих асоціацій та заслужені будівельники України. Премія присуджується в певній номінації, яка підкреслює конкурентну перевагу компанії - унікальну розробку (продукт, програму, ноу-хау), досягнення (зростання, динаміка, обсяги), відмінну особливість (ніша на ринку, технологія) - або житлового комплексу (місце розташування , технології забудови, масштаби будівництва тощо).

Професійні премії Business Olimp Awards були засновані в 2005 році. Традиційно відбір на звання Лауреата проводиться в шести галузях - фінансової, торговельної, продовольчої, будівельної, транспортної, юридичної.

Детальніше про методику і результати відбору читайте на офіційному порталі премій   www.olimpawards.org.

 

поделиться:

 

 

Другие новости данной темы

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

У «Шевченківському Гаю» збудують візит-центр із кав’ярнею

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»