brend

У Народному музеї архітектури та побуту «Шевченківський гай» облаштують візит-центр із виставковою залою, конференц-залою, кав’ярнею та новими касами.

 

Відповідний проект представив 2 вересня на апаратній нараді Львівської міськради директор музею Роман Назаровець.

 

За його словами, візит-центр площею 1100 кв.м. облаштують при вході у музей. Він замінить старі каси, а також одночасно працюватиме як кав’ярня, розрахована на 80 людей - для відвідувачів музею та всіх охочих.

 

Візуалізація візит-центру

 

«На даху будуть розміщені два літні майданчики. Це дасть можливість перепочити і водночас подивитись на музей з висоти майже шести метрів. У самому ж візит-центрі буде виставкова зала для виставки картин та різних тимчасових інсталяцій, а також конференц-зала для бізнес-туризму або ж просто для нарад чи громадських слухань. Кав’ярня, яка буде у візит-центрі може одночасно обслуговувати фуршети під час проведення конференцій», - розповів Роман Назаровець.

 

Ескіз кав'ярні

Ескіз виставкової зали

 

Попередня вартість будівництва бізнес-центру становить 13 525 000 гривень. Мер Львова Андрій Садовий розпорядився, аби чиновники швидше працювали над оформленням документів для будівництва цього проекту.

 

Орієнтовний вигляд вхідних кас до музею

Ескіз конференц-зали

 

«Я хочу, аби ми вже в бюджеті на наступний рік передбачили кошти на будівництво візит-центру. Там роботи для будівництва небагато, тож до кінця 2016 року ми повинні завершити все будівництво. Також важливо, щоб в будівництві використовувались екологічно чисті матеріали – дерево та скло», - наголосив Андрій Садовий. 

 


zaxid.net

 

поделиться:

 

 

Другие новости данной темы

Революция в риэлторском бизнесе?

В декабре 2015 года состоится одно из самых глобальных и значимых мероприятий рынка недвижимости Украины «Риэлторский Бизнес 2015. Онлайн революция»

Риэлторский бизнес 2015. Современный подход

Глава «Укрбуд»: «Мы готовы подарить землю на Никольской слободке церкви»

Подведены окончательные результаты отбора на звание Лауреата премии «Украинский Строительный Олимп» по итогам 2014 года