brend

Літні ціни на квартири. Від 10 900 грн\кв.м.

 
 
Розпочато акційні пропозиції в рамках «Літні ціни на квартири» - чудова нагода придбати сучасну квартиру за вигідною ціною.
 
"ЕКО-ДІМ" на сьогодні є компанією, яка володіє практично повним циклом виробництва. Саме тому  ми завжди маємо можливість встановлювати доступні ціни, без посередницьких націнок, на квартири в будинках «ЕКО-ДІМ».  
  
Саме потужна виробнича база дозволила компанії утримати ціну в гривнях, не прив'язуючись до курсу валют. Так само ми маємо можливість корегувати ціни завдяки власному виробництву будівельних матеріалів, пропонуючи завжди оптимальний варіант вартості без зниження якості  робіт», - говорить Роман Бук, директор АН «ЕКО-ДІМ».

На кожному етапі здійснюється ретельний контроль якості матеріалів та робіт. «Проектанти, архітектори та будівельники приділяють особливу увагу плануванню, енергоефективності, облаштуванню прибудинкової території і внутрішньому обладнанню. Ми застосовуємо принцип втілення розумних рішень в житловому будівництві, який дозволяє створювати не просто  квадратні метри, але сучасне житло з усіма перевагами сучасних технологій та продуманого міського простору», - розповідають в «ЕКО-ДІМ».

детальніше про знижки на сайті компанії та за тел. (032)253-00-23     (032)247-00-08
 

поделиться:

 
 

Другие новости данной темы

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові