brend

ЖБК «ПАРУС» встановлює в кожній квартирі житлового комплексу на Липинського, 26 мінімальну комплектацію системи управління опаленням Smart House.

Завдяки вбудованим температурним датчикам відстежується і регулюється температура в приміщеннях. Ви можете як вручну, так і автоматично регулювати і контролювати роботу опалювального обладнання - включення / вимикання,регулювання тепловіддачі радіаторів.

 

Встановлення системи управління опаленням smart house в житловому комплексі «Парус», стало можливим завдяки монтажу сучасної системи опалення в комплексі - закрита, двотрубна, з примусовою циркуляцією. Теплоносій подається насосом через гребінки-розподільники до кожного приладу індивідуально, що забезпечує можливість регулювання тепловіддачі будь-якого радіатора або контуру теплої підлоги в широкому діапазоні.

 

 

Ви зможете регулювати температурний режим окремих приміщень Вашої квартири - комора, дитяча, кухня, кабінет, спальня. В кожному окремому приміщенні встановлюється індивідуальний температурний поріг, що забезпечує максимальний комфорт приміщення залежно від його призначення.

 

Додаткову інформацію про систему «розумний дім» у житловому комплексі «Парус», а також про вартість і наявність вільних квартир, можливість розтермінування можна дізнатися, завітавши безпосередньо у відділ продажу: вул. Липинського, за тел. (032) 242 71 56, (067) 626 48 72 та на сайті комплексу

 

поделиться:

 

 

Другие новости данной темы

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові