brend

Компанія ЕКО-ДІМ, одна з найнадійніших львівських забудовників, здала в експлуатацію 2-у частину будівництва по вулиці Під Голоском. 

Це вже третє здане в експлуатацію будівництво ЕКО-ДІМ цього року. До кінця року планується здача в експлуатацію і другого будинку в житловому  комплексі по вулиці Інструментальній.

«Будинок по вулиці Під Голоском з підземним паркінгом повністю зданий в експлуатацію і ведуться роботи з облаштування прибудинкової території, дитячого майданчику - розповідають в компанії ЕКО-ДІМ. – Паралельно продовжуємо будівництво нового об’єкту, який знаходиться поруч – по вулиці Орній та триває зведення третього будинку, який завершить будівництво житлового комплексу Мазепа-Інструментальна».

 
Квартири в новобудовах ЕКО-ДІМ часто розглядають як вдалий варіант вкладення коштів, адже вони з часом зростають в ціні. До прикладу, на час закінчення будівництва вартість квартир в будинку по вул. Під Голоском становила від 17 500 грн. за квадратний метр. В той же час квартири в будинку по вул. Орній, де будівництво тільки ведеться, становить від 14 000 гривень за квадратний метр.
 
«З ходом будівництва вартість квартир завжди зростає. Щоправда, це підвищення не стосується площі квартир, за яку клієнти вже заплатили. Для них вартість оплаченої площі вже не міняється. Зазвичай різниця між початком і закінченням будівництва складає не менше 30%, а після введення в експлуатацію доходить до рівня ринкової,» - розповідають в компанії ЕКО-ДІМ.
 
До переваг компанії ЕКО-ДІМ зараховують і прозорість діяльності – оформлення угод відбувається через Фонди Фінансування Будівництва (ФФБ), за якими майнові права на об’єкт переходять до клієнта відразу після повної оплати вартості квартири, чіткі та зрозумілі угоди, відсутність прихованих платежів за квартиру в майбутньому та розвинуту виробничу базу, яка дозволяє встановлювати оптимальну ціну на квартири, можливість безвідсоткового розтермінування платежів до закінчення будівництва і відсутність прив’язки ціни до курсу валют – вартість квартир ЕКО-ДІМ зафіксована в гривнях.

 

поделиться:

 

 

Другие новости данной темы

Знижка 5% на квартири в будинках ЕКО-ДІМ (Львів) в травні

ЖК Воробьевы горы-4 (Харьков) готов встречать новоселов!

Благоустроенная территория нового ЖД Акварель в Днепропетровске

Последние квартиры в жилом доме Акварель (Днепропетровск)

Знижки на перші 5 квартир в новому ЖК Делюкс у Львові