brend

Комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку ухвалила рішення внести до порядку денного наступної сесії Київради питання про виділення 102 квартир потерпілим від діяльності «Еліта-Центру».

 

У проекті рішення про виділення 102 квартир для постраждалих від діяльності групи будівельних компаній «Еліта-Центр» зазначається, що ПАТ ХК «Київміськбуд» збудував три будинки на вулиці Драгоманова, 40, один на вулиці Хорольській, 1-А та один – на перетині вулиці Вірменської і Харківського шосе. У цих будинках і передбачені 102 квартири для постраждалих від «Еліта-центру» киян.

 

Після ухвалення Київрадою зазначеного рішення потерпілим інвесторам будуть передані документи для оформлення свідоцтв про право власності на отримане житло.

 

Також тривають роботи з будівництва ще чотирьох будинків, де теж передбачені квартири для ошуканих зазначеною компанією киян.

 

«Ми робимо все, для того, щоб знайти можливість і розв’язати проблему ошуканих інвесторів-киян, які вклали гроші в будівництво свого житла і не отримали його. Після ухвалення Київрадою рішення ми забезпечимо житлом 113 потерпілих вкладників «Еліта-центру», – зазначив мер столиці Віталій Кличко, який взяв участь в засіданні бюджетної комісії Київради.

 

джерело: kievcity.gov.ua

 

Другие новости данной темы

Як продати квартиру

В Днепропетровске успешно был проведен обучающий семинар «Риэлторский бизнес 2015»

1-3 октября в Киеве откроется 5-я Международная выставка недвижимости «ЯРМАРКА НЕДВИЖИМОСТИ»

Осінній будівельний форум м. Львів

Вперше в Ужгороді: ярмарок первинного житла «Територія новобудов»